Skip to content

Succesvolle evenementen kenmerken zich door hun zorgvuldige organisatie, waarbij aan alles is gedacht. Plezier en veiligheid van de gasten staan hierbij voorop. Een juiste evenementenbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de organisatie. Ongewenste situaties krijgen geen kans om zich voor te doen, met de beveiligers van HGN.

HGN is een beveiligingsbedrijf met jarenlange ervaring in het beveiligen van evenementen, groot en klein. Onze ervaring, uitgebreide kennis en expertise resulteren in een veilig en geslaagd evenement. Met onze evenementen beveiligers bieden wij altijd een veilige en juiste oplossing. Dit rekening houdend met de wensen en behoeften van de opdrachtgevers.

Met het gebruik van een strakke planning en juiste voorbereidingen leiden onze beveiligers elk evenement tot een succes. HGN voorziet je evenement van een uniek veiligheidsplan, waarin de juiste coördinatie en communicatie terugkomen.

evenementen beveiligers
HGN b.v.
ESO Leerbedrijf Event Security Officer | SVPB-gecertificeerd
KvK 68239017
hgn security

Justitie nr. ND3877

hgn lid vvnl

Op zoek naar een (bij)baan als beveiliger?

Stuur een mailtje naar HGN Security met je motivatie, werkervaring en diploma's. Nog geen diploma's? We helpen je graag om ze te behalen!

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bericht*

  Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook de Privacyverklaring. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Google Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

  Back To Top