Skip to content

Het uitgaansleven brengt mensen samen. Helaas zorgt dit ook steeds vaker voor vervelende incidenten. Horecaondernemers worden regelmatig geconfronteerd met ongewenst gedrag en lastige klanten. Met de horeca beveiligers van HGN zorg je voor een positieve en aangename sfeer in jouw uitgaansgelegenheid.

In een uitgaansgelegenheid is het noodzakelijk om een professionele beveiliging te hebben. Dit kan variƫren van beveiligers die aan de deur staan, zoals portiers, tot beveiligers die binnen alles in de gaten houden. Onze beveiligers schatten onveilige situaties in en handelen hier preventief op. Zo blijft de sfeer tijdens het uitgaan aangenaam.

hgn horecaportier

Deurbeleid op maat

Het eerste wat gasten tegenkomen onderweg naar je horecagelegenheid zijn beveiligers aan de deur. Deze fungeren als het ware als visitekaartje voor je onderneming en het is dus van belang dat hier representatieve gastheren of gastvrouwen staan. Onze beveiligers laten de bezoekers zich vanaf het eerste moment veilig en welkom voelen. Het is van belang dat het deurbeleid naadloos aansluit op de wensen van jouw onderneming.

Op deze manier zorgen onze gastheren/vrouwen voor en veilige sfeer en kunnen zowel je personeelsleden, als je gasten, met een gerust hart van een gezellige avond genieten. Tevens werken we nauw samen met de politie om eventuele incidenten op een juiste manier af te handelen.

HGN b.v.
ESO Leerbedrijf Event Security Officer | SVPB-gecertificeerd
KvK 68239017
hgn security

Justitie nr. ND3877

hgn lid vvnl

Op zoek naar een (bij)baan als beveiliger?

Stuur een mailtje naar HGN Security met je motivatie, werkervaring en diploma's. Nog geen diploma's? We helpen je graag om ze te behalen!

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bericht*

  Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook de Privacyverklaring. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Google Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

  Back To Top