Skip to content

Wanneer je als organisatie kostbare bezittingen beheert binnen het pand of evenementen locatie, is de kans groter dat inbrekers een poging wagen om binnen te treden. Dit kan resulteren in financiƫle schade voor de organisatie of stilstand van de werkzaamheden; iets wat je liever wilt voorkomen. Wij zorgen ervoor dat dit voorkomen wordt.

Beveiliging nachtbewaking inhuren

Nachtbewaking is op allerlei soorten manieren mogelijk. Of het nu gaat om permanente nachtbewaking van bezittingen, het monitoren van een terrein op afstand of om een andere maatoplossing. HGN denkt graag mee.

Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie. Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.

Het uitvoeren van controle rondes. De objectbeveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controle rondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.

HGN b.v.
ESO Leerbedrijf Event Security Officer | SVPB-gecertificeerd
KvK 68239017
hgn security

Justitie nr. ND3877

hgn lid vvnl

Op zoek naar een (bij)baan als beveiliger?

Stuur een mailtje naar HGN Security met je motivatie, werkervaring en diploma's. Nog geen diploma's? We helpen je graag om ze te behalen!

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bericht*

  Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook de Privacyverklaring. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Google Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

  Back To Top