Skip to content

Het inzetten van een objectbeveiliger beschermt jouw bedrijf binnen en buiten kantoortijden tegen vandalisme, fraude en vernielingen. De objectbeveiligers van HGN bewaken uw bedrijventerrein, kantoorpanden, en andere objecten in het oog door op willekeurige en regelmatige tijden controle rondes te patrouilleren. De objectbeveiligers zijn opgeleid om gevaarlijke en verdachte situaties te identificeren.

Ze reageren adequaat en op de juiste manier, zodatĀ  jouw bedrijfspand, terrein en eigendom beschermd blijft. Wil je jouw bedrijf, medewerkers en eigendommen beschermen tegen diefstal, mogelijk geweld en vandalisme? Neem contact met ons op voor objectbewaking op maat. Hierdoor betreedt en verlaat je jouw kostbare eigendommen met een gerust hart.

Voordelen van objectbeveiliging door HGN

Het uitvoeren van de receptiediensten, toegangscontrole en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden. Onze beveiligers zorgen voor een warm welkom en zijn het visitekaartje voor je organisatie.

Het uitvoeren van controle rondes. De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controle rondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.

Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen. Na sluitingstijd wil je met een gerust hart de deur achter je dicht kunnen trekken. Ze controleren of ramen en deuren goed gesloten zijn en controleert op brandgevaarlijke situaties.

hgn objectbeveiliging
HGN b.v.
ESO Leerbedrijf Event Security Officer | SVPB-gecertificeerd
KvK 68239017
hgn security

Justitie nr. ND3877

hgn lid vvnl

Op zoek naar een (bij)baan als beveiliger?

Stuur een mailtje naar HGN Security met je motivatie, werkervaring en diploma's. Nog geen diploma's? We helpen je graag om ze te behalen!

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bericht*

  Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook de Privacyverklaring. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Google Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

  Back To Top