Skip to content

Geen enkel evenement verloopt vlekkeloos; een goede voorbereiding en het treffen van de juiste maatregelen is dan ook van groot belang. Met de hulpverleners van HGN traffic & Eventsupport is jouw project of evenement verzekerd van een uiterst professionele medische hulpverlening.

Onze medische hulpverleners hebben allemaal specifieke trainingen gevolgd op gebied van evenementen hulpverlening. Zo beschikken zij over de juiste kennis en hebben onze collega’s voldoende ervaring opgedaan in de medische sector.

Onze hulpverleners hebben verschillende specialisaties en komen uit verschillende werkvelden. Zo beschikken wij over collega’s die ervaring hebben als ambulance hulpverlener, verpleegkundige, EHBO-medewerker en overige medische dienstverleners. Zij kunnen jouw evenement of project voorzien van een passende medische dienstverlening.

hgn medical medische ondersteuning
HGN Traffic & Eventsupport
KvK 88410161

Op zoek naar een (bij)baan?

Stuur een mailtje naar HGN Traffic & Eventsupport met je motivatie, werkervaring en diploma's. En wie weet ga jij binnenkort aan de slag als verkeersregelaar, medisch ondersteuner, schoonmaker of toezichthouder!

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bericht*

  Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook de Privacyverklaring. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Google Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

  Back To Top