Skip to content

HGN Traffic & Eventsupport is thuis in het verzorgen van schoonmaakdiensten voorafgaand, tijdens en na evenementen of projecten. Naast beveiliging en medische hulpverlening kunnen wij ook de schoonmaak van objecten of evenementen aanbieden. Hiermee voorzien wij opdrachtgevers van een totaalplaatje voor een evenement of project!

Bezoekers van evenementen en andere projecten hechten onbewust veel waarde aan een schoon terrein. Overvolle afvalcontainers, rondslingerende flesjes en ander afval hoort op een evenement/project niet thuis. De tussentijdse schoonmaak voorkomt niet alleen dat het terrein er schoner uit kom te zien, het scheelt achteraf ook een hoop tijd en geld voor de eind schoonmaak. Met de schoonmaakdiensten van HGN Traffic & Eventsupport blijft je evenementen terrein er goed uitzien gedurende het event.

Het totaalpakket

De gewenste dienstverlening kan zeer flexibel ingevuld worden door de opdrachtgever. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Een totaalpakket, inclusief co√∂rdinatie en organisatie van het schoonmaken, aanlevering containers en het afvoeren van het afval;
 • Een tussentijdse schoonmaak en eindschoonmaak van het evenement;
 • Eindschoonmaak van het evenement.

De flexibiliteit dragen wij door in onze afspraken met de opdrachtgever. Zo is het mogelijk om een vaste en/of een variabele prijs af te spreken. Daarnaast tonen wij onze flexibiliteit o.a. door het op- en/of afschalen van personeel en het plannen van (grootschalige) tussentijdse schoonmaken bij meerdaagse evenementen. Ook het verzorgen van afvalcontainers en prullenbakken kunnen wij voorzien. Tot slot nemen wij ook de afvoer van het afval voor onze rekening.

Om het totale plaatje compleet te maken leveren wij, naast schoonmaakdiensten, ook beveiliging en medische hulpverlening ook projecten en evenementen.

hgn schoonmaak
HGN Traffic & Eventsupport
KvK 88410161

Op zoek naar een (bij)baan?

Stuur een mailtje naar HGN Traffic & Eventsupport met je motivatie, werkervaring en diploma's. En wie weet ga jij binnenkort aan de slag als verkeersregelaar, medisch ondersteuner, schoonmaker of toezichthouder!

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bericht*

  Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook de Privacyverklaring. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Google Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

  Back To Top