Skip to content

Een verkeersregelaar verwijst bij wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten het autoverkeer, fietsverkeer en voetgangersverkeer naar de juiste richting, eventueel via de gestelde omleidingsroute. Daarnaast kun je verkeersregelaars inzetten voor het overnemen van drukke verkeerspunten ter ondersteuning bij calamiteiten. Ook op bouwlocaties worden verkeersregelaars vaak ingezet als portier of poortwachter. het is dan de verkeersregelaar die de verkeersstromen reguleert in en rondom het bouwterrein en onder andere zorg draagt voor de toegangsregistratie, toegangspoort en passenuitgifte.

Bouw- en infraprojecten

Als wegenbouwbedrijf wil jij dat je medewerkers veilig aan het werk kunnen tijdens wegwerkzaamheden, als bouwbedrijf wilt jij dat de bouwplaats goed bereikbaar is voor speciaal transport en als overheid heb jij baat bij het zo snel mogelijk afronden van werkzaamheden, zodat eventuele verkeershinder tot een minimum beperkt blijft. Of het nu gaat om een groot- of kleinschalig bouw- of infraproject, in deze situaties kun je verkeersregelaars inhuren om ervoor te zorgen dat de verkeersdoorstroming veilig en optimaal verloopt.

hgn verkeersregelaar infra project

Evenementen

Bij een evenement is het belangrijk dat jouw gasten snel en eenvoudig bij jouw locatie arriveren en vertrekken. Dat vraagt om de juiste aansturing, vooral omdat het vaak gaat om grote groepen bezoekers in een relatief kort tijdsbestek. JIj kunt verkeersregelaars inhuren die richting geven en alles in goede banen leiden.

Verkeersregelaars inhuren als portier

Je kunt verkeersregelaars ook inzetten als portier, voor de verkeersregulering rondom jouw bouwplaats. In dat geval begeleiden ze in- en uitrijdend vrachtverkeer en ondersteunen ze bij de passenuitgifte, bezoekersregistratie en het bedienen van de tourniquet of toegangspoort, slagboom en/of weegbrug.

Verkeersregelaars inzetten voor het overnemen van (drukke) verkeerspunten

In het geval van een calamiteit, uitval van de verkeerslichten of een verkeersongeval, kun je verkeersregelaars inzetten voor het overnemen van kruispunten of andere drukke verkeerspunten. De verkeersregelaar neemt in dat geval de taken van de politie, die vaak als eerste ter plaatse is, over zodat zij zich kunnen focussen op andere taken.

hgn verkeersregelaar infraproject

Onze verkeersregelaars

De verkeersregelaars van HGN Traffic & Eventsupport zijn goed opgeleide en gediplomeerde professionals. We noemen ze dan ook niet voor niks beroepsverkeersregelaars. Stuk voor stuk begrijpen ze hoe verkeersdeelnemers en bezoekers van evenementen zich bewegen en gedragen. Expertise weten ze snel om te zetten in daadkrachtig en adequaat handelen. Daarbij zijn zij representatief en komen ze tijdig en goed voorbereid op jouw locatie. Of het nu gaat om de inzet op evenementen, bij wegwerkzaamheden of tijdens treinstremmingen: met de inzet van onze beroepsverkeersregelaars verzekert je zich van veiligheid in het verkeer.

HGN Traffic & Eventsupport
KvK 88410161

Op zoek naar een (bij)baan?

Stuur een mailtje naar HGN Traffic & Eventsupport met je motivatie, werkervaring en diploma's. En wie weet ga jij binnenkort aan de slag als verkeersregelaar, medisch ondersteuner, schoonmaker of toezichthouder!

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bericht*

  Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook de Privacyverklaring. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Google Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

  Back To Top